Wat bieden wij?

TCCN, onafhankelijke aanbieder van digitale diensten en producten voor de zorg, levert een actieve bijdrage aan oplossingen voor de toenemende zorgvraag. Dit doet TCCN door platform-onafhankelijke, direct toepasbare digitale zorg te leveren, in samenwerking met zorgprofessionals zoals medisch specialisten, huisartsen en verpleegkundigen. Op deze wijze wordt op een efficiënte en betrouwbare manier passende en goede zorg geleverd.

Met digitale diensten ondersteunen wij de zorg

De druk op de zorg neemt toe. Er is een toenemende zorgvraag terwijl er steeds minder mensen beschikbaar zijn om in de zorg te werken. Wij leveren zorg met digitale mogelijkheden op een moderne manier, om zo deze groeiende druk op de zorg te verlichten. Met eenvoudig toepasbare digitale zorgdiensten dragen we bij aan betaalbare, toegankelijke en goede zorg in Nederland.

Persoonlijke aandacht

Zeker in deze tijd van digitalisering vinden wij dat persoonlijke aandacht en goede ondersteuning van grote waarde zijn. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar en reageren altijd binnen één werkdag op binnenkomende e-mailberichten. Daarnaast hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact en uitleg over onze diensten en platformen.

 

Team

TCCN Harry 600X600
TCCN Jesper 600X600
TCCN Jilles 600X600
TCCN Taeke 600X600
TCCN Ton 600X600
TCCN Trisha 600X600

Raad van Bestuur
Taeke Castelein

 

Raad van Toezicht
Bert Benthem
Gerard Brinkman
Lútsen Zijlstra

TCCN, meer dan 20 jaar toonaangevend in digitale zorg

Sinds de jaren 90 biedt TCCN als onafhankelijke speler digitale zorg én bijbehorende dienstverlening als toegevoegde waarde voor de zorg. Ontstaan vanuit de behoefte om zorg moderner en slimmer te organiseren. Begonnen met een floppydisk in een enveloppe, is TCCN inmiddels doorgegroeid tot een landelijke organisatie die vele duizenden artsen en zorgprofessionals dagelijks ondersteunt.

TCCN is sinds 2006 als zorgaanbieder geregistreerd en beschikt over een Wtza-vergunning. Daarmee zijn wij gebonden aan alle specifieke wet- en regelgeving die van toepassing is op de zorgsector, waaronder de Wkkgz, Wtza, Wmg, Wabvpz en Wnt.

 1. TCCN Logo Oud

  Jaren 90

  Eerste consult tussen Schiermonnikoog en Groningen

 2. 2003

  Lancering van digitaal teleconsultatie platform voor dermatologie

 3. 2006

  Wtzi toelating. TCCN officieel toegelaten als zorgaanbieder

 4. 2012

  Introductie van teleconsultatie nefrologie

 5. 2016

  Overstap naar meekijkconsult op afstand

 6. 2021

  Eerste jaar met meer dan 100.000 meekijkconsulten

 7. Tccn Logo Nieuw 2

  2023

  Nieuw logo!

Vraag of opmerking?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om op uw bericht te reageren.

Contactgegevens

TCCN
Koornbeursweg 73
8442 DJ Heerenveen

085 - 489 44 55
service@tccn.eu