Missie

TCCN, onafhankelijke aanbieder van digitale zorg, levert een actieve bijdrage aan oplossingen voor de toenemende zorgvraag. Dit doet TCCN door platform-onafhankelijke, direct toepasbare digitale zorgdiensten te leveren, in samenwerking met zorgprofessionals zoals medisch specialisten, huisartsen en verpleegkundigen. Op deze wijze wordt op een efficiënte en betrouwbare manier passende en goede zorg geleverd.

Visie

De druk op de zorg neemt toe. Er is een toenemende zorgvraag terwijl er steeds minder mensen beschikbaar zijn om in de zorg te werken. Wij leveren zorg met digitale mogelijkheden op een moderne manier, om zo deze groeiende druk op de zorg te verlichten. Met eenvoudig toepasbare digitale zorgdiensten dragen we bij aan betaalbare, toegankelijke en goede zorg in Nederland.

Persoonlijke aandacht

Zeker in deze tijd van digitalisering vinden wij dat persoonlijke aandacht en goede ondersteuning van grote waarde zijn. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar en reageren altijd binnen een dag op binnenkomende e-mailberichten. Daarnaast hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact en uitleg over onze diensten en platformen.

 

Team

Jesper Wagenaar
Jilles Lijcklama à Nijeholt
Ton de Vries
Trisha Boer
Taeke Castelein

Raad van Bestuur
Taeke Castelein

Raad van Toezicht
Bert Benthem
Gerard Brinkman
Lútsen Zijlstra

Vraag of opmerking?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om op uw bericht te reageren.

Contactgegevens

TCCN
Koornbeursweg 73
8442 DJ Heerenveen

085 - 489 44 55
service@tccn.eu